Webinars

“Naast het geven van lezingen en spreken op events verzorgt Julia ook webinars. Deze zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het strafrecht en de werkzaamheden van een strafrechtadvocaat.”

Webinar

De webinar is speciaal gemaakt voor Rechtenstudenten en middelbare scholieren die erover nadenken Rechten te gaan studeren en benieuwd zijn naar deze studie en de advocatuur. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de volgende webinar zal plaatsvinden. Julia zal binnenkort met nieuwe data komen en deze aankondigen op haar Instagram.

Je bent natuurlijk ook welkom als je geen Rechten studeert of dit wil gaan studeren, maar toch geïnteresseerd bent. In de webinar vertelt Julia over haar loopbaan: van student tot de oprichting van ‘Mekkes Advocatuur.’ Zij vertelt over haar studies, tegenslagen, maar ook alle lessen die zij heeft geleerd. Er zal aandacht worden besteed aan (juridische) bijbanen, stages en het verbreden van je netwerk. Daarnaast legt zij uit hoe je advocaat wordt, wat de term advocaat-stagiaire inhoudt en de daarbij behorende 3-jarige stage.

Om een goed beeld te geven van de strafrechtadvocatuur zal zij vertellen waar haar dagelijkse werkzaamheden zoal uit bestaan en wat je kunt verwachten als je voor dit beroep kiest.

Menu